Категорія
Новини
Дата

Johnson & Johnson припинить поставляти в Росію засоби особистої гігієни

1 хв читання

Американська компанія Johnson & Johnson припинить поставки засобів особистої гігієни в Росію, повідомляє Bloomberg. Але компанія продовжить поставки фармацевтичної та медичної продукції на російський ринок.

Ключові факти

  • Причина припинення поставок – «зростання масштабів гуманітарної кризи», спричиненої війною в Україні, повідомили у Johnson & Johnson.
  • До засобів особистої гігієни Johnson & Johnson відносяться лосьйон для шкіри Aveeno, ополіскувач для порожнини рота Listerine, засоби для догляду за шкірою Neutrogena.
  • Компанія збільшила свої зобов’язання щодо надання гуманітарної допомоги до $10 млн. Johnson & Johnson продовжує підтримувати працівників в Україні, буде продовжувати моніторити потреби гуманітарної допомоги.

Контекст

Компанії Procter & Gamble, Colgate-Palmolive та Kimberly-Clark призупинили частину чи усі операції в Росії, хоча продовжують продавати необхідні предмети особистої гігієни на російському ринку. Colgate заявила, що буде продавати тільки продукти гігієни: базові зубні пасти, зубні щітки, мило та продукти харчування для домашніх тварин.

Раніше Johnson & Johnson зупинила інвестиції та проведення клінічних випробувань у Росії.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні