Категорія
Новини
Дата

«Хотіли побачити на власні очі, як прискорити перемогу України». Головний редактор Forbes USA Рендалл Лейн відвідав Україну

1 хв читання

Головний редактор Forbes USA Рендалл Лейн. /Олександр Чекменьов

Головний редактор Forbes USA Рендалл Лейн. Фото Олександр Чекменьов

У суботу, 4 червня, головний редактор Forbes USA , засновник рейтингу 30 Under 30 Рендалл Лейн та керівник філантропічних партнерств Forbes Сет Коен побували у Львові

  • Голова американської редакції приїхав підтримати Україну та українських підприємців. «Хочемо на власні очі побачити, як підтримати Україну, що потрібно українцям, щоб наблизити перемогу, – сказав він. – Ми тут, щоб слухати, вивчати проблему та запропонувати допомогу».
  • Головний редактор американського видання зустрівся з командою українського Forbes. Одна з ідей – провести Under 30 EMEA Summit частково чи повністю в Україні. За словами Лейна, залучення молодих українських лідерів до міжнародної спільноти Under 30 допоможе відновити країну. «Це дасть чіткий сигнал усьому світові: незважаючи на війну, Україна не ізольована від людей та ідей, залучена до міжнародних мереж інновацій та спрямована у краще майбутнє», – каже головний редактор «Forbes Україна» Борис Давиденко.
  • Лейн познайомився із мером Львова Андрієм Садовим. З початку війни через Львів пройшло пʼять мільйонів біженців, 150 тисяч знайшли притулок у місті, розповів Лейну Садовий. За його словами, міська влада займається зміцненням соціальної інфраструктури, залучаючи до своїх проєктів міжнародних партнерів. Чи може стати таким партнером Forbes? Чому ні!
  • Один із засновників найбільшої української IT-компанії SoftServe Тарас Кіцмей обговорив із редактором американського Forbes, як розширити міжнародні контакти львівського IT-кластера. На наших очах Україна перетворюється на Startup Nation з унікальною екосистемою підприємництва, наголосила засновниця медтех-компанії Raccoon.Recovery Світлана Мальована.
  • «Україна зіштовхнулася з неймовірними труднощами, але я думаю, що ці жахливі події принесуть чудові дивіденди, – сказав Лейн в інтервʼю «Forbes Ukraine». – Весь світ під враженням від неймовірного духу, який продемонстрували українці».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні