Категорія
Новини
Дата

«Хотіли побачити на власні очі, як прискорити перемогу України». Головний редактор Forbes USA Рендалл Лейн відвідав Україну

Головний редактор Forbes USA Рендалл Лейн. /Олександр Чекменьов

Головний редактор Forbes USA Рендалл Лейн. Фото Олександр Чекменьов

У суботу, 4 червня, головний редактор Forbes USA , засновник рейтингу 30 Under 30 Рендалл Лейн та керівник філантропічних партнерств Forbes Сет Коен побували у Львові

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

  • Голова американської редакції приїхав підтримати Україну та українських підприємців. «Хочемо на власні очі побачити, як підтримати Україну, що потрібно українцям, щоб наблизити перемогу, – сказав він. – Ми тут, щоб слухати, вивчати проблему та запропонувати допомогу».
  • Головний редактор американського видання зустрівся з командою українського Forbes. Одна з ідей – провести Under 30 EMEA Summit частково чи повністю в Україні. За словами Лейна, залучення молодих українських лідерів до міжнародної спільноти Under 30 допоможе відновити країну. «Це дасть чіткий сигнал усьому світові: незважаючи на війну, Україна не ізольована від людей та ідей, залучена до міжнародних мереж інновацій та спрямована у краще майбутнє», – каже головний редактор «Forbes Україна» Борис Давиденко.
  • Лейн познайомився із мером Львова Андрієм Садовим. З початку війни через Львів пройшло пʼять мільйонів біженців, 150 тисяч знайшли притулок у місті, розповів Лейну Садовий. За його словами, міська влада займається зміцненням соціальної інфраструктури, залучаючи до своїх проєктів міжнародних партнерів. Чи може стати таким партнером Forbes? Чому ні!
  • Один із засновників найбільшої української IT-компанії SoftServe Тарас Кіцмей обговорив із редактором американського Forbes, як розширити міжнародні контакти львівського IT-кластера. На наших очах Україна перетворюється на Startup Nation з унікальною екосистемою підприємництва, наголосила засновниця медтех-компанії Raccoon.Recovery Світлана Мальована.
  • «Україна зіштовхнулася з неймовірними труднощами, але я думаю, що ці жахливі події принесуть чудові дивіденди, – сказав Лейн в інтервʼю «Forbes Ukraine». – Весь світ під враженням від неймовірного духу, який продемонстрували українці».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні