Категорія
Новини
Дата

Комендантська година в Києві з 28 лютого буде діяти з 22:00 до 7:00 – Кличко

В столиці продовжують знешкоджувати диверсійні групи, в деяких районах відбуваються перестрілки, тому навіть в дозволені години виходити у місто можна тільки за нагальної необхідності: в магазин або аптеку, попередив очільник Києва Віталій Кличко.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • 28 лютого з 8 години ранку закінчиться посилена комендантська година в Києві. Але вона не скасовується зовсім.
  • З понеділка комендантська година в Києві буде діяти з 22:00 до 7:00.
  • У цей час рух власним транспортом, окрім того, що має спецперепустки, заборонено. Люди, які перебуватимуть у цей час на вулиці, будуть вважатися членами диверсійних груп.
  • В дозволені години виходити в місто можна виключно за нагальної необхідності: в магазин або аптеку. В столиці продовжують знешкоджувати окупантів, в деяких районах відбуваються перестрілки.

Контекст

24 лютого міська влада столиці запровадила в Києві комендантську годину з 22:00 до 7:00. Громадський транспорт під час комендантської години не працює. Водночас станції метрополітену доступні як укриття в цілодобовому режимі. З 17:00 26 лютого комендантська година в місті була посилена і діє до 8:00 28 лютого.

За перебігом четвертого дня війни Росії з Україною можна слідкувати у хроніці.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні