Категорія
Новини
Дата

«МаскДональдс». Ілон Маск анонсував відкриття у Голлівуді Tesla DINER із кінотеатром та зарядною станцією

Генеральний директор Tesla Ілон Маск планує відкрити цілодобову закусочну Tesla DINER у Голлівуді з кінотеатром та зарядною станцією, пише Dailymail. Минулого року він подав заявку на три товарні знаки, повʼязані із ресторанним бізнесом.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • У закладі буде два світлодіодні кіноекрани і 200 місць у приміщенні та на відкритому повітрі, а також 28 зарядних станцій для електромобілів клієнтів.
  • Спочатку Маск планував побудувати закусочну в прибережному місті Санта-Моніка, але потім переніс плани в Голлівуд, на історичну трасу 66, пише видання. Для цього знадобиться знесення піцерії Shakeyʼs Pizza та будівництво нового двоповерхового закладу на її місці. 
  • На ділянці площею 864 кв. м уже є велика автостоянка, але потрібна її реконструкція, щоб додати 28 місць для підзарядки. Ще пʼять місць буде обладнано зарядними пристроями для низькошвидкісного зарядження авто.
  • На першому поверсі закусочної буде кухня, місця з табуретами та кабінками, а також відкритий бар по краю будівлі. На верхньому поверсі – місця на даху та зона, витримана в театральному стилі. Внизу будівлі планується облаштувати зону автосервісу.

Контекст

Ідея відкрити свій заклад громадського харчування для Маска не нова. В 2018 році бізнесмен написав у Twitter, що подумує відкрити в Лос-Анджелесі ресторан «для любителів олдскульних авто, роликових ковзанів та рок-музики». У ретро-закусочних, про які мріяв мільярдер, мали подавати попкорн, а на зовнішньому екрані крутити сцени з найкращих фільмів в історії кіно.

Знову про свою мрію Маск згадав у квітні 2021 року, повідомивши своїм передплатникам, що у каліфорнійській Санта-Моніці незабаром зʼявиться нова станція заправки Tesla Supercharger. У ній, за задумом мільярдера, можна буде повечеряти у стилі 1950-х, а на екранах крутитимуть 100 найкращих відеокліпів за особистим рейтингом Маска. Незабаром після цього Tesla вирішила зареєструвати три товарні знаки для таких закладів.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні