Категорія
Новини
Дата

Майно російських олігархів розшукають та заморозять 

Франція та Великобританія заявили, що почнуть виявляти та заморожувати майно, яке знаходиться на території цих країн та належить російським олігархам 

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Раніше декілька країн, у тому числі США та Великобританія, домовились між собою про створення спеціальної групи для розшуку та заморозки майна бізнесменів, що потрапили під санкції. 

Французький уряд збирається виявити та заморозити нерухомість, яхти, автомобілі російських бізнесменів, про це пише газета Financial Times з посиланням на міністра фінансів Франції Бруно Ле Мера. «Ми також визначимо росіян з активами у Франції, хто може бути доданий до європейського санкційного листа через свої звʼязки з російською владою», — сказав Ле Мер у понеділок після засідання кабінету міністрів з питань оборони та безпеки.

У свою чергу глава МЗС Великобританії Ліз Трасс розповіла, що має список «олігархів, які зіткнуться з подальшими санкціями», передає The Guardian. Вона заявила, що має намір «зосередитися на їхніх будинках, яхтах та кожному аспекті життя».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні