Категорія
Новини
Дата

Microsoft «тихо» звільнила 1000 співробітників у кількох підрозділах – Business Insider

Американська компанія Microsoft звільнила близько 1000 співробітників у кількох підрозділах, включаючи Xbox, пише Business Insider з посиланням на джерела.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Скорочення торкнулося всієї компанії: від ігрового підрозділу Xbox до передової організації Microsoft Strategic Missions and Technology, свідчать заяви звільнених співробітників у соцмережах.
  • Представник Microsoft підтвердив цю інформацію в електронному листі низці видань. «Як і всі компанії, ми регулярно оцінюємо наші бізнес-пріоритети та вносимо відповідні структурні корективи, – повідомив він. – Ми продовжимо інвестувати в наш бізнес та наймати співробітників у ключових для зростання областях наступного року».
  • Зак Крамер, який керує командою Microsoft Mission Engineering, повідомив співробітникам, що група «депріоритизує вже розпочату роботу».

Контекст

У Microsoft працює 180 000 осіб у всьому світі. У липні техногігант заявляв, що планує звільнити менше 1% своїх працівників.

Microsoft стала черговою великою технологічною компанією, яка скорочує персонал на тлі побоювань щодо рецесії в економіці США. Раніше про аналогічні кроки оголосили Snap, Intel, Apple та Oracle.

51% керівників компаній розглядають можливість скорочення кількості робочих місць у найближчі півроку, свідчать дані нещодавного опитування KPMG.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні