Категорія
Новини
Дата

Nestle призупинила капітальні інвестиції в Росії, але не припиняє постачання продуктів

Швейцарська компанія з виробництва харчових продуктів Nestle призупинила капітальні інвестиції в Росії через її вторгнення в Україну. Про це повідомляє Reuters.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти:

  • Nestle, яка раніше припинила всю рекламу в Росії, повідомила Reuters, що продовжить постачати найнеобхідніші харчові продукти в Росію, дотримуючись аналогічної політики інших харчових компаній.

Контекст:

Компанії Procter&Gamble і Unilever заявили цього тижня, що припиняють нові капітальні інвестиції в Росії й більше не рекламуються там. Unilever призупинив весь імпорт та експорт продукції в країну та з країни. На ринок вона постачатиме продукти, які виготовлені в Росії.

Nestle виробляє розчинну каву, мінеральну воду, шоколад, морозиво, бульйони, молочні продукти, дитяче харчування, корм для домашніх тварин, фармацевтичну продукцію та косметику. Основні торгові марки — KitKat, Maggi, Nescafe, Nesquik, Nestea. Найбільшим ринком збуту продукції для неї є США. У Росії компанія контролює понад 10 заводів.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні