Категорія
Новини
Дата

О восьмій ранку закінчиться комендантська година, але не воєнний стан, – Віталій Кличко

З 28 лютого комендантська година буде тривати, як було визначено раніше, – з 22:00 до 7:00

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

У цей час рух власним транспортом, окрім того, що має спецперепустки, заборонено. І ті люди, які перебуватимуть у цей час на вулиці, будуть вважатися членами диверсійних груп.

«Не наражайтеся на небезпеку. Прошу всіх дотримуватися правил», – сказав Кличко. Він зазначив, що у столиці продовжують знешкоджувати диверсійні групи, а в деяких районах відбуваються перестрілки. «І навіть в дозволені години виходьте в місто виключно за нагальної необхідності. В магазин, аптеку. Підтримуйте літніх і одиноких людей, яким необхідна сьогодні допомога», – попередив міський голова Києва Віталій Кличко.

Він нагадав, що у столиці почав працювати координаційний штаб для забезпечення харчами та речами першої необхідності тих киян, яким необхідна допомога.

«Хочу підкреслити: Росія продовжує воювати проти України не тільки військовою зброєю, а й інформаційно. Створюють фальшиві сторінки представників влади, маніпулюють інформацією, створюючи якісь легенди. Створили клон моєї сторінки в Instagram. Увечері російські інтернет-видання розповсюдили інформацію з посиланням на мене, що Київ нібито оточений і евакуація людей неможлива. Не вірте брехні! Довіряйте інформації тільки з офіційних джерел», – сказав Кличко.

Хроніка війни. 28 лютого. Україна дає відсіч та отримує підтримку, світ ізолює Росію

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні