Категорія
Новини
Дата

Окупанти знову нанесли авіаудар по аеропорту Івано-Франківська. Аеропорт майже повністю знищено

Російські окупанти знову завдали удару по аеропорту Івано-Франківська. В результаті авіаудару інфраструктура аеропорта майже повністю знищена, заявив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у Facebook.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Ворог наніс прицільні ракетні удари по аеропорту. Російські загарбники майже знищили його інфраструктуру, помідомив мер міста.
  • Це вже третій удар ворожих військ по аепорорту. За попередніми даними, жертв немає.
  • Вдруге вчасно не спрацьювала повітряна тривога. Вона тривала майже 2,5 години, потім дали відбій і через 10 хвилин почали падати ракети, сказав Марцінків.
  • Мер попросив місцевих жителів не публікувати інформацію про місце вибухів у соцмережах, аби не допомагати ворогові.

Контекст

Вночі 13 березня ворог втретє з початку війни завдав удару по аеропорту Івано-Франківська, а також атакували Львівщину: окупанти випустили 8 ракет по Міжнародному центру миротворчості та безпеки (Яворівському військовому полігону) у селі Старичі, за 30 км від кордону з Польщею.

12 березня ворог завдав удару по аеродрому у Василькові. У результаті авіаудару сталася пожежа на складі з боєприпасами.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні