Категорія
Новини
Дата

Окупанти знову обстріляли одне з підприємств «ДТЕК Енерго»

1 хв читання

Росіяни 4 листопада вчергове обстріляли одне з підприємств «ДТЕК Енерго». Загалом це вже 12 атака за останній місяць на енергетичні підприємства групи, йдеться у повідомленні компанії.

Ключові факти

  • За попередньою інформацією, під час сьогоднішнього обстрілу постраждалих немає.
  • Внаслідок ворожого удару енергетичне обладнання підприємства зазнало суттєвих ушкоджень, зазначили в компанії.
  • Після припинення обстрілів працівники підприємства планують оперативно розпочати усунення наслідків та відновлення роботи.
  • Задля безпеки на об’єктах знаходяться тільки критично необхідні співробітники. Компанія синхронізує свої дії з НЕК «Укренерго», – додали в компанії.

Контекст

31 жовтня після масованого ракетного удару Росії один з обʼєктів енергохолдингу ДТЕК зазнав серйозних пошкоджень. У ДТЕК повідомили, що було пошкоджено енергооб’єкти, що живлять Бориспільський, Броварський, Переяславський, Вишгородський та Ірпінський райони. Без світла залишилися близько 300 000 клієнтів у Київській області. 

Компанія тоді ж заявила, що вичерпала свої запаси для відновлення енергетичної інфраструктури. Вартість такого обладнання вимірюється сотнями мільйонів доларів, зазначив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук. «Уже є певні складнощі з купівлею цього обладнання, адже це дуже дорого», – каже він.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні