Одеса, 29 грудня 2023 року. Фото: Олег Кіпер
Категорія
Новини
Дата

Росія випустила по Україні понад 100 ракет – Зеленський

Одеса, 29 грудня 2023 року. Фото: Олег Кіпер

РФ 29 грудня вранці випустила по Україні приблизно 110 ракет, більшу частину збито. Про це повідомив президент Володимир Зеленський, коментуючи російську ракетну атаку.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Зеленський наголосив, що ворог атакував цивільні обʼєкти: пологовий будинок, навчальні заклади, торговий центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад, парковку. 
  • «Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя та інші міста. Сьогодні Росія била майже всім, що має у своєму арсеналі: «Кинджалами», С-300, крилатими ракетами, БПЛА. Стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505. Приблизно 110 ракет було випущено, більшість збита», – заявив президент.
  • Зеленський пообіцяв, що Україна «обовʼязково відповість терористам на їхні удари».

Контекст

Зранку 29 грудня РФ завдала масованого ракетного удару по Україні. Під час повітряної тривоги пролунали вибухи в Києві, Харкові, Львові, Дніпрі, Одесі та інших містах й областях. Є загиблі та поранені. Більше про ворожу атаку – тут.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні