Категорія
Новини
Дата

Російський офіс на вихід. Одна з найбільших консалтингових компаній світу Accenture припиняє бізнес в Росії

У офіційному зверненні компанія подякувала 2300 співробітників російського підрозділу та перерахує $5 млн на допомогу для України

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти:

  • «Accenture разом з народом України та урядами, компаніями та окремими людьми по всьому світу закликає негайно припинити незаконний та жахливий напад на народ України та його свободу», – йдеться у заяві компанії про вихід з російського бізнесу.
  • «Ми дякуємо нашим майже 2300 колегам у Росії за їх відданість і служіння Accenture протягом багатьох років», – написали у компанії. Вона продовжить надавати підтримку російським колегам.
  • Accenture пожертвує $5 млн некомерційним організаціям, які працюють для допомоги людям в Україні та тим, хто переміщується до Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини та Чехії. Компанія подвоїть 100% пожертв від членів команди.

Контекст:

Accenture – одна з найбільших консалтингових компаній світу з капіталізацією понад $211 млрд. Вона має 674 000 співробітників та 7000 клієнтів по всьому світу. Accenture не має офісу в Україні, проте українці працюють у багатьох її філіях.

Accenture поповнила список світових брендів, що відмовляються вести бізнесу Росії через війну в Україні.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні