Категорія
Новини
Дата

«Сільпо» запускає доставку товарів «Новою Поштою»

Мережа супермаркетів «Сільпо» починає співпрацю з «Новою Поштою» і запускає можливість отримання замовлених товарів у відділеннях НП, йдеться у повідомленні компанії.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Наразі доставка розпочне роботу у тестовому форматі, спершу доставлятимуть лише ті товари, які точно не зіпсуються в дорозі, але з часом асортимент продуктів буде розширюватися.
  • Оформити замовлення можна буде на сайті shop.silpo.ua, сплативши його онлайн та вибравши відповідний спосіб доставки у відділення або поштомат «Нової Пошти»
  • Максимальна вага посилки може сягати 30 кг, вартість доставки фіксована і становить 49 грн. Замовлення будуть відправлятися у всі регіони, за винятком тимчасово окупованих територій.

Контекст

Fozzy Group реалізовує програму підготовки мережі супермаркетів «Сільпо» до роботи в автономному режимі. У 95% маркетів, а також на всіх складах і власних виробництвах будуть встановлені генератори та супутниковий інтернет. На 12 грудня мережа «Сільпо» має 85 «світлих» супермаркетів у 30 населених пунктах. Ці магазини можуть працювати під час відключень світла, зазначили в компанії.

До кінця грудня кількість «Сільпо» з автономним живленням зросте до 179 магазинів у 60 містах, або 60% від усієї мережі. В компанії заявили, що вже на початку наступного року «незламними» стануть 285 із 300 магазинів «Сільпо», тобто 95% усієї мережі.

Крім того, компанія повідомила, що закупила понад 170 Starlink для всіх магазинів із генераторами.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні