Категорія
Новини
Дата

Стартап Reface запустив додаток для створення мемів про Україну

Український стартап Reface запускає додаток Мемомет, який дає змогу користувачам з усього світу створювати проукраїнські меми.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Refacе відомий своєю технологією розпізнавання облич за допомогою штучного інтелекту. Під час війни стартап вирішив використати цю технологію для створення мемів.
  • За допомогою нейромереж користувачі додатку Мемомет можуть вирізати обʼєкт, людину чи голову з будь-якого зображення й перетворити їх на мем. Також у застосунку є готові шаблони, які будуть оновлювати.
  • Мемомет має як позитивних персонажів – Зеленський, Арестович, Кім, так і негативних – Путін, Лавров, Шойгу. Також Reface хоче додати джавеліни, трактори, корабель «Москва», дорожні знаки, довгий стіл Путіна та автобусну зупинку в Чорнобаївці. 
  • Додаток можна безкоштовно завантажити у AppStore або Google Play.

Ключова цитата

«Гумор – частина українського культурного коду, який ми пишемо просто зараз. Напевно, це перша війна у світі з такою кількістю мемів і цілющих жартів», – каже Дмитро Швець, СЕО Reface. 

Як створити мем у Мемометі

  • Завантажити у додаток зображення чи обрати із запропонованих. Технологія автоматично розпізнає людей/об’єкти і вирізає їх.
  • Далі треба змінити фон чи додати новий об’єкт на зображення.
  • Мем можна надіслати у Telegram-канал Мемомет – він опублікує найкращі.
Стартап Reface запустив додаток для створення мемів про Україну /Фото 1
Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні