Категорія
Новини
Дата

Суркіси виїхали з України на початку війни – УП

Бізнесмени й президенти ФК «Динамо» Ігор та Григорій Суркіси виїхали з України, повідомляють джерела «Української правди» в бізнесових колах та фанати футбольного клубу «Динамо». Фанати спочатку обурилися, що Суркіси не заявили своєї позиції щодо війни. Але Суркіси засудили війну в інтерв'ю після публікування посту.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Фанати «Динамо» стверджують, що брати Суркіси вилетіли з України в перші дні війни Росії проти України. Джерела УП у бізнесових колах підтвердили, що ані Ігор, ані Григорій Суркіс не знаходяться наразі в Україні. 
  • Григорія Суркіса не бачили в залі засідань та кулуарах парламенту під час проведення позачергових засідань Верховної Ради 3 і 15 березня. На сайті ВРУ видно, що Суркіс був зареєстрований у системі «Рада» 24 лютого під час засідання, на якому голосували за запровадження воєнного стану. 
  • Суркіси не оприлюднили заяву до шанувальників клубу чи українців і не прояснили свою позицію стосовно війни. Але відразу після посту на офіційній сторінці ФК «Динамо» вийшло інтерв’ю Ігоря Суркіса, де він засудив російську агресію та заявив про підтримку Збройних Сил України.
  • Він також заявив, що фінансово підтримує зусилля з евакуації жінок та дітей із територій воєнних дій і підтримує «бажання всіх причетних до клубу брати участь у захисті України».

Контекст

Григорій та Ігор Суркіси займають 41-ше місце у рейтингу Forbes 100 найбагатших українців 2021. Загальні статки оцінюються в $260 млн.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні