Категорія
Новини
Дата

Телепродюсер Роднянський працює над серіалом про Путіна. Стрічка покаже, що відбувається за стінами Кремля

Продюсер і колишній гендиректор телеканалу «1+1» Олександр Роднянський створює серіал. Це буде «справжня, жахаюча історія про те, як людина, яка змінила світ, отримала для цього владу», сказав Роднянський виданню Variety.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Серіал «Усі кремлівці» компанії Роднянського в Лос-Анджелесі AR Content знімається за бестселером репортера Михайла Зигаря. Він був головним редактором російського телеканалу «Дождь», що був заборонений і розпущений у перший тиждень війни в Україні.
  • Книга написана на основі серії інтерв’ю з найближчим оточенням Путіна.
  • Серіал Роднянського розповість про те, як скромний колишній офіцер КДБ став одним із найстрашніших політиків у світі. Стрічка проллє світло на те, що відбувається за стінами Кремля, і розкриє, як діють Путін та його найближче оточення, пише видання.
  • «У ситуації, коли доля Європи та Нового Світового Порядку вирішується в режимі реального часу на полі бою України, війну, яка потрясла підвалини сучасного суспільства, розпочала одна людина – Путін», – сказав Роднянський виданню.
  • Описуючи серіал як російський «Картковий будиночок», він додав: «Шоу покаже не тільки махінації різних гравців. По суті, історія простежить еволюцію розуму Путіна».
  • Путін спершу пробував будувати нормальні відносини із Заходом, однак після війни в Іраку та революцій у Грузії та Україні, він почувався зрадженим, сказав Роднянський. «Війна, яку він веде в Україні, є прямим результатом цього почуття, – додав продюсер. — «Усі кремлівці» покажуть міжнародній аудиторії, як крок за кроком розум Путіна розчинився в теоріях змови і як люди навколо нього використовували його глибокі страхи та недовіру до західних цінностей, які він завжди вважав цинічною брехнею».

Контекст

У 2021 році AR Content уклав угоду з Apple на розробку та виробництво високоякісних мультикультурних і багатомовних телевізійних серіалів для Apple TV+. Раніше таку співпрацю Apple TV+ пропонувала продакшенам Мартіна Скорсезе, Леонардо Ді Капріо, Ідріса Ельби, Рідлі Скотта.

Сам Роднянський двічі номінувався на премію «Оскар».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні