Зеленський звільнив Тимошенка з посади заступника голови Офісу президента
Категорія
Новини
Дата

Зеленський звільнив Тимошенка з посади заступника голови Офісу президента

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко написав заяву про звільнення. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі вранці у вівторок. Напередодні президент Володимир Зеленський анонсував кадрові рішення. Сьогодні зранку указ президента про звільнення Тимошенка було опубліковано на сайті голови держави.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • «Дякую Президенту України Володимиру Зеленському за довіру і можливість робити добрі справи кожного дня і кожної хвилини», – написав Тимошенко, прикріпивши фото заяви.
  • Він також подякував керівникам обласних військових адміністрацій і мерам міст. «Ми з вами змогли побудувати найпотужнішу команду в країні. Ви дійсно круті. Ви справжні воїни світла! Дякую мерам міст. За конструктив в суперечках», – зазначив Тимошенко.
  • Оновлено. Пізніше на сайті президента України зʼявився указ про звільнення Тимошенка. «Звільнити Тимошенка Кирила Владленовича з посади заступника керівника Офісу президента України згідно з поданою заявою», – йдеться у тексті документа.

Контекст

Про кадрові ротації в Офісі президента стало відомо минулого тижня. Чотири співрозмовники Forbes в ОП та президентській фракції «Слуга народу» повідомляли, що заступник голови ОП Кирило Тимошенко може невдовзі піти у відставку. 

Сам Тимошенко у коментарі «Детектору медіа» назвав цю інформацію «брєднями з телеграм-каналів».

У Тимошенка далеко не ідеальні стосунки з Єрмаком та віце-премʼєром із відбудови Олександром Кубраковим, стверджують співрозмовники Forbes у ОП та СН. Крім того, він та Олег Татаров, який в ОП займається питаннями правоохоронних органів, викликають питання у міжнародних партнерів України. Більше про це читайте тут.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні