Категорія
Новини
Дата

Торговельну марку збанкрутілого сервісу доставки Rocket продали за 87 114 грн. Два роки тому Forbes оцінював стартап у понад $50 млн

В рамках аукціону з продажу майна збанкрутілої «Рокет Делівері» було реалізовано дев’ять торговельних марок компанії, зокрема, Rocket, повідомляє Prozorro. Продажі. Права було придбано за понад 87 000 грн. 

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Згідно із даними, аукціон на пониження ціни відбувся у понеділок, 11 вересня, у ньому було двоє учасників.
  • Покупцем бренду став Андрій Костін, який є власником товариств з обмеженою відповільністю »Курорти Закарпаття», «Андалусія Груп», «Текстиль-Еко» та ГО «МПС Рейсинг Тім»
  • Окрім торговельної марки Rocket Костін також прибав бренди «Ракета Вчасно», «Вчасно.Тепло.Ресторанно», «Ракета Ресторанно», «Ракета Тепло», «R», «Raketa», «R Pакета» та «R Raketa».
  • Початкова ціна продажу лоту становила 3,6 млн грн.

Контекст

У 2021 році сервіс швидкої доставки їжі Rocket активно зростав на хвилі пандемії. Він працював з 3000 ресторанів у 25 містах України, виходив на іноземні ринки, а Forbes оцінював стартап в $50–100 млн. Через арешт першого інвестора Тімура Рохліна Rocket почав відчувати проблеми з фінансуванням, а повномасштабна війна забила останній цвях у бізнес. 

23 лютого минулого року Rocket оголосив, що припиняє роботу в містах Нідерландів, Франції, Португалії, Іспанії, Угорщині та Кіпру. На них компанія вийшла у кінці 2020 та протягом 2021 року. 

У березні 2022 року у листі до співробітників компанії співзасновники компанії Олексій Юхимчук та Станіслав Дмитрик повідомили, що сервіс доставки Rocket припиняє діяльність.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні