Категорія
Новини
Дата

Третя з четвірки. Baker Hughes зупинила інвестиції в Росію

1 хв читання

Нафтосервісна компанія Baker Hughes зупиняє інвестиції в Росію, повідомляє компанія на своєму сайті. Це третя компанія із «великої четвірки» нафтосервісних компаній, які припиняють бізнес із Росією.

Ключові факти

  • Рада директорів Baker Hughes повідомила керівництву компанії про рішення на початку цього тижня, зазначив Лоренцо Сімонеллі, голова та генеральний директор Baker Hughes.
  • Компанія ухвалила рішення, дотримуючись санкцій.

Контекст

Напередодні друга за величиною нафтосервісна компанія Halliburton оголосила про негайне припинення подальшої діяльності у Росії. За час своєї діяльності у Росії компанія співпрацювала з усіма основними надрокористувачами — «Газпромом», «Газпром нафтою», «Роснафтою», «ЛУКОЙЛ» та іншими.

Однак інша компанія з «четвірки» –Schlumberger – тільки припинила інвестиції в РФ. Weatherford International поки не виступила з заявою щодо бізнесу з Росією.

До нафтосервісних послуг відносять: буріння свердловин (експлуатаційних і розвідувальних), їх поточний і капітальний ремонт, сейсмічні дослідження й геофізичні роботи, будівництво інфраструктури, застосування методів підвищення нафтовіддачі пластів та інтенсифікація видобування, транспортні послуги, обслуговування й ремонт нафтопромислового обладнання.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні