Категорія
Новини
Дата

У Києві уламки ракети впали в районі Куренівки, є загиблі. Поділ також обстріляли

Внаслідок падіння уламків ракети, випущеної російськими військами на столичний район Куренівка одна людина загинула і шестеро дістали поранення. У Подільському районі внаслідок обстрілів спалахнув будинок.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Уламки російської ракети на Куренівці повністю знищили тролейбус, який був без пасажирів: повилітали шибки, пошкоджені балкони навколишніх будинків та комерційні приміщення на перших поверхах.
  • Одна людина загинула, шестеро поранених. Двох поранених забрала «швидка», написав у Telegram мер Києва Віталій Кличко.
У Києві уламки ракети впали в районі Куренівки, є загиблі. Поділ також обстріляли /Фото 1

Із Telegram Віталія Кличка

  • Також об 11:15 надійшло повідомлення про пожежу в Подільському районі столиці.
  • Рятувальники, що прибули на місце, встановили, що внаслідок ворожого обстрілу серед житлових пʼяти- й 10-поверхових будинків сталося займання у двох квартирах на третьому та четвертому поверсі пʼятиповерхового житлового будинку. Рятувальники ліквідували пожежу.
  • Попередньо в ДСНС також підтвердили загибель однієї людини і травмування шістьох, з яких пʼятьох людей було госпіталізовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.
У Києві уламки ракети впали в районі Куренівки, є загиблі. Поділ також обстріляли /Фото 2
Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні