Категорія
Новини
Дата

Українські компанії подали більше 190 заявок на евакуацію підприємств із зони бойових дій

Більше 190 українських компаній подали заявки на участь у програмі евакуації підприємств із зони бойових дій. Про це у Telegram повідомив народний депутат (партія «Голос»), перший заступник голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • На 20:00 середи, 9 березня, від українського бізнесу поступило більше 190 заявок на участь у програмі евакуації із зони бойових дій, повідомив нардеп.
  • Серед компаній є як великі, так і невеликі, заявки обробляють згідно пріоритетів.
  • Якщо ви є власником чи менеджером підприємства і бажаєте перенести виробничі потужності (повністю або частково) та персонал, заповніть зявку тут.

Контекст

Президент Росії Володимир Путін 24 лютого розпочав війну проти України, називаючи це «спеціальної воєнною операцією» із захисту Росії від НАТО. Російські війська розпочали наземне, морське та повітряне вторгнення, обстрілюючи міста України.

Під час війни українська економіка і бізнес вимушені працювати в екстремальних умовах. Ворог обстрілює підприємства та цивільну інфраструктуру, виводить з ладу обʼєкти енергозабезерчення та телекоммунікацій.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні