Категорія
Новини
Дата

Український Forbes продовжує служити своїй аудиторії і Україні. Заява у зв’язку з публікацією Washington Post

Український Forbes продовжує служити своїй аудиторії і Україні. Заява у зв’язку з публікацією Washington Post /Forbes Україна

Український Forbes продовжує служити своїй аудиторії і Україні. Заява у зв’язку з публікацією Washington Post Фото Forbes Україна

У зв’язку з публікацією Washington Post про можливу участь російського бізнесмена в угоді про придбання глобального Forbes вважаємо необхідним прояснити ситуацію.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

  1. У травні 2023 року американський мільярдер Остін Расселл оголосив про придбання 82%-ї частки в Forbes Global Media Holdings, материнської компанії всесвітньо відомого журналу. 
  2. Остін Рассел є засновником та СЕО компанії Luminar Technologies, яка спеціалізується на розробці технологій автономного водіння з капіталізацією понад $1,5 млрд.
  3. Остін Рассел категорично заперечує присутність російського капіталу в консорціумі, що бере участь у реалізації угоди.
  4. Угода з придбання 82% Forbes Global Media Holdings не є завершеною. Вона знаходиться в полі зору американських регуляторів, у тому числі Комітету з іноземних інвестицій у Сполучені Штати (CFIUS) при Міністерстві фінансів США.
  5. Forbes є глобальним брендом зі 100-літньою історією та бездоганною репутацією. Будь-які дії, що підривають цей спадок, є неприйнятними.
  6. Forbes Ukraine видається згідно з ліцензійною угодою, яка передбачає високі стандарти журналістики й корпоративного управління. Ми служимо єдиній групі інтересів – нашій аудиторії, і це ніколи не зміниться.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні