Категорія
Новини
Дата

Закарпатський завод «Єврокар» відновлює виробництво автомобілів ŠKODA

На Закарпатті завод «Єврокар», що є офіційним дистрибутором автомобілів ŠKODA в Україні, відновив прийом замовлень і в червні запускає виробництво. Про це повідомляється на сайті компанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • «Із травня офіційний дистрибутор відновив прийом замовлень на автомобілі ŠKODA. Офіційний строк поставки складатиме до 280 днів, однак фактично він залежатиме від кількості замовлень у черзі і може бути меншим», – ідеться в повідомленні.
  • Зазначається, що завод на Закарпатті в селі Соломонове знов запрацює в червні.
  • Для придбання також доступні автомобілі на складі, що були в наявності до 24 лютого 2022 року.

Контекст

У березні завод «Єврокар» тимчасово зупинив виробництво та відвантаження автомобілів у звʼязку із вторгненням Росії в Україну. На базі заводу діяв один із найбільших хабів прийому гуманітарних вантажів із країн ЄС.

Є одним із найбільших виробників легкових автомобілів в Україні. Частка заводу в загальному обсязі виробництва легкових автотранспортних засобів у 2020 році складала 80,6%. Виробничі потужності заводу – 80 000 автомобілів на рік.

Будівництво заводу розпочалося в 2001 році. Загальний обсяг інвестицій у проєкт «Єврокар» складає $250 млн.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні