Категорія
Війна
Дата

Forbes Digital

Аргумент для Трампа і дозвіл бити по військових цілях РФ. Як операція ЗСУ в Курській області впливає на політику США щодо України? Інтерв’ю з Елізабет Гоффман із CSIS

5 хв читання

Дональд Трамп, Камала Гарріс та наступ України в Курській області /колаж Анастасія Решетнік

Елізабет Гоффман, Дональд Трамп та Камала Гарріс Фото колаж Анастасія Решетнік

Елізабет Гоффман – директорка зі зв’язків із Конгресом і урядом США в Center for Strategic and International Studies (CSIS), одному з найбільших американських think tank. Forbes Ukraine розпитав її, як наступ ЗСУ у Курській області сприймають у таборах американської влади – Джо Байдена та Камали Гарріс й Дональда Трампа

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

6 серпня Україна розпочала наступ на Курську область. На 13 серпня українські війська контролювали 74 російських населених пункти та понад 1000 кв. км, за даними президента Володимира Зеленського й головкома Збройних Сил Олександр Сирського. Влада та військове керівництво до останнього зберігали тишу стосовно операції.

Держдеп і Білий дім відреагували ідентично: США не знали про наступ заздалегідь, Україна має право оборонятись, а якщо Росію турбують події на Курщині, то їй слід забрати свої війська з української території та припинити війну.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд