Категорія
Війна
Дата

Forbes Digital

Росія може перейти до оборони за два місяці, кажуть Буданов і голова Нацгвардії. Чи справді це так? Forbes запитав аналітиків із США, України та Австралії. Спойлер – оцінки різняться

5 хв читання

ЗСУ відбивають наступ Росії на Торецьк на Донбасі /Getty Images

Українські військові ведуть вогонь з гаубиці Д-30, наступ Росії на Торецьк, липень 2024-го Фото Getty Images

Одразу два українських військових командувачі очікують, що Росія може перейти до оборони вже цієї осені. Чи справді є підстави для оптимізму

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Наступальні можливості Росії не безмежні, ворог зазнає втрат, сказав в інтерв’ю «Укрінформу» від 25 липня командувач Нацгвардії Олександр Півненко. «Місяць-півтора – і вони не зможуть вести активні штурми одразу на багатьох напрямках і стануть в оборону в будь-якому випадку. Нам за цей час потрібно сформувати наші підрозділи», – додав він.

За півтора-два місяці основний натиск [армії РФ] має завершитися, бо й так процес затягнувся, заявив 27 липня у відповідь на запитання Forbes Ukraine керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд