Федір Сердюк, Fast, Pulse /Стефанія Амамджян для Forbes Ukraine
Категорія
Війна
Дата

Forbes Digital

Такмед за лекалами бізнесу. Компанія Fast Федора Сердюка починала з курсів медичної допомоги для ДТЕК, «Київстару» та МХП, а тепер він навчає тисячі військовослужбовців щомісяця. Які в нього плани

4 хв читання

Федір Сердюк, 28, побудував мільйонний бізнес, навчаючи «синіх« і «білих комірців» першої медичної допомоги. Під час війни він переключився на військовослужбовців – 26 000 уже навчено такмеду. Фото Стефанія Амамджян для Forbes Ukraine

Одесит Федір Сердюк, 28, побудував мільйонний бізнес, навчаючи «синіх» і «білих комірців» першої медичної допомоги. Під час війни він переключився на військовослужбовців – 26 000 уже навчено такмеду. У планах – сотні тисяч «студентів» у ЗСУ і мільйони в країнах НАТО. Чи є потенціал у цього «ринку»?

У серпні 2023 року в Херсонській області військовослужбовець із позивним Грінч дістав тяжке поранення нижніх кінцівок. Він зумів накласти два турнікети, самотужки затампонував рану і наклав бандаж. Грінч вижив. І дуже дякував інструкторам благодійного фонду Pulse за те, що тиждень навчали його підрозділ такмеду.

Це історія з блогу співзасновника і комунікаційного директора Pulse Ігоря Корпусова, 30. Таких прикладів у Корпусова десятки. Але інший співзасновник організації, Федір Сердюк, незадоволений: «Це успіх на тлі цього провалу. На одного підготовленого нами військового досі припадає 10 непідготовлених».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні