Категорія
Компанії
Дата

«Делістинг не означає, що «Кернел» не вийде на іншу біржу». СЕО компанії Осипов – про $200 млн у зелену енергетику, українське агро в ЄС та конкуренцію з Росією

СЕО «Кернел» Євген Осипов /надано пресслужбою Kernel

СЕО «Кернел» Євген Осипов Фото надано пресслужбою Kernel

Про вихід з Варшавської біржі, конфлікт з польськими фермерами, адаптацію до правил ЄС та дефіцит кадрів – у новому випуску «Business Breakfast з Володимиром Федоріним» розповів СЕО «Кернел» Євген Осипов.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Про конфлікт з європейськими фермерами

Український аграрний сектор конкурентоспроможний навіть під час війни. Наші європейські сусіди звернули на це увагу. Проте для «Кернела» ця опозиція не настільки актуальна, як для інших великих українських компаній. «Кернел» експортує продукцію морем.  

Головна причина протестів – всередині Європи немає єдності, щодо аграрного питання. Тобто в Польщі одна позиція, у Брюсселя – інша. Має бути сформована єдина позиція, як ЄС бачить взаємодію з українським агро. І поки Європа не синхронізує позицію, нам буде важко на це впливати або на щось розраховувати.

Уряд зараз проводить перемовини з європейськими колегами. Перші результати обнадійливі – Європейська комісія розуміє, що ЄС з Україною більш сильний, ніж без.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні