Категорія
Компанії
Дата

Холодна експансія. Власник компанії «Три ведмеді» Дмитро Ушмаєв придбав завод із виробництва морозива і напівфабрикатів у Польщі. Що відомо про угоду

Власник «Три ведмеді» придбав придбав польський завод Nordis /колаж Анастасія Решетнік

Власник «Три ведмеді» придбав придбав польський завод Nordis Фото колаж Анастасія Решетнік

Як стало відомо Forbes, один із найбільших виробників заморожених продуктів в Україні придбав перший актив за кордоном. З кінця минулого року власник компанії «Три ведмеді» отримав контроль над польською Nordis, яка володіє заводом заморожених продуктів. Скільки це йому коштувало?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

У вересні 2023 року у польского заводу з виробництва напівфабрикатів і морозива Nordis змінився менеджмент, свідчать дані реєстра Міністерства юстиції Польщі. Новим власником підприємства став засновник компанії «Три ведмеді» Дмитро Ушмаєв, 48. До наглядової ради Nordis увійшов директор українського виробника Андрій Тищенко.

«Ми дійсно придбали завод Nordis у Польщі», – підтвердив Forbes Дмитро Ушмаєв

У власності Nordis – завод на заході країни у 53 км від Німеччини і складські приміщення. Компанія виробляє більше 100 видів морозива і напівфабрикатів. Також Nordis має свою дистрибуційну мережу у 19 містах Польщі. Попередній власник і CEO Nordis – Славомір Янковський, свідчить польський реєстр прав власності.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні