Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Співвласник «Сільпо» Володимир Костельман інвестує в медичну мережу Doctor Sam. Чому засновник Fozzy Group пішов у медицину

3 хв читання

Володимир Костельман /Оля Закревська

Володимир Костельман Фото Оля Закревська

В одному з найбільших ТРЦ Києва Respublika Park відкрився медичний центр Doctor Sam, який увійшов до Fozzy Group. Керуючий партнер клініки Сем Аганов разом зі співвласником Fozzy Group Костельманом планує відкрити ще декілька медичних закладів у Києві. На що вони розраховують?

12 лютого на столичній Кільцевій дорозі у ТРЦ Respublika Park відкрився медичний центр Doctor Sam на 1000 кв. м, повідомили Forbes у пресслужбі Fozzy Group. 

Це багатопрофільна клініка, в якій є, зокрема, амбулаторний прийом лікарів, діагностика, супровід вагітності, профілактичні щеплення. Всього в ліцензії заявлено 34 медичні спеціалізації, каже співвласник клініки Сем Аганов. До клініки можуть звертатися дорослі і діти, додають у Fozzy Group. 

Бренд Doctor Sam належить компанії Fozzy Group Health (ТОВ «Фоззі Груп Хелс»). Кінцевим бенефіціарним власником зазначений Володимир Костельман, у Аганова – частка у 5%, випливає з даних Opendatabot. Юридична особа створена ще до великої війни – у листопаді 2021 року. 

Чому Костельману цікавий медичний ринок? 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні