Категорія
Компанії
Дата

«Звільнена» територія. Колишню вʼязницю в Умані продали за 29 млн грн. Що може з'явитися на її місці

Виправна колонія, Умань /фото з офіційного сайту prozorro.sale/Колаж Олександра Карасьова

Будівля колишньої виправної колонії в центрі Умані на Черкащині Фото фото з офіційного сайту prozorro.sale/Колаж Олександра Карасьова

2 квітня Фонд держмайна провів аукціон із приватизації колишньої виправної колонії в центрі Умані на Черкащині. За кілька годин торгів ціна лота зросла в 194 рази. З 42 претендентів переможцем аукціону став місцевий депутат, бізнесмен Борис Пахолюк. Для чого йому територія колишньої вʼязниці?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Фонд держмайна України продав на аукціоні комплекс споруд колишньої виправної колонії в центрі Умані на Черкащині. 

До лоту входили декілька нежитлових споруд площею 3143 кв. м, розташованих у центрі міста на вул. Європейській, 27Б. Зокрема, збудовані у 1961-му і 1972-му роках навчально-виробничий корпус із підвалом та прибудовами, виробнича майстерня, склад із підвалом і столярна майстерня з прибудовами. Понад 20 років їх не використовували.

Бонусом до будівель ішла земельна ділянка площею 60 соток.

За день торгів ціна лоту зросла зі 149 400 грн до 29 млн грн. Найбільшу суму запропонував депутат однієї з громад Черкаської області Борис Пахолюк. Що про нього відомо?

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні