Категорія
Інновації
Дата

Від «я теж тебе люблю» до мемів із Зеленським. Ілон Маск дратує українців провокаціями та ніби відключає Starlink на фронті. А що він дійсно зробив для України?

Від «я теж тебе люблю» до мемів із Зеленським. Ілон Маск дратує українців провокаціями та ніби відключає Starlink на фронті. А що він дійсно зробив для України? /Getty Images/Колаж Олександра Карасьова

Getty Images/Колаж Олександра Карасьова

Власник Tesla, SpaceX та колишнього Twitter запостив глузливий мем із президентом Володимиром Зеленським. У відповідь мільярдер отримав шквал мережевої ненависті й звинувачення у підігруванні проросійській пропаганді. Чому стосунки Маска з Україною не такі прості, як здається на перший погляд

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

«Я дуже просив увімкнути зв’язок на певних окупованих ділянках нашої країни, – розповідав зі сцени технологічної конференції IT Arena голова Мінцифри Михайло Федоров. – Коли цей зв’язок з’явився, я написав Маску: знаєш, я тебе люблю». Ексцентричний мільярдер відповів: «Я теж тебе люблю». Це твердження міністр підкріпив скріншотом із переписки на величезному екрані забитої вщент зали Львівської опери.

За два дні після цього виступу Маск запостив у власній соцмережі X (колишній Twitter) мем із Володимиром Зеленським із підписом «Коли минуло вже п’ять хвилин, а ти ще не попросив $1 млрд допомоги». Олії у вогонь додає те, що глузливий пост з’явився на фоні напруженого голосування у Конгресі США, що прийняв тимчасовий бюджет без коштів на допомогу Україні.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні