Категорія
Лідерство
Дата

Forbes Digital

«Не дуже комфортно, коли плескають і кричать «Герої!». Військовий та новий «холостяк» Олександр Будько відповідає на 14 питань українських компаній про повернення ветеранів до офісів

7 хв читання

Ветеран, письменник та «Холостяк» Олександр Терен Будько /Starlight Media

Як ветеран, письменник та новий «холостяк» Олександр Терен Будько радить компаніям реінтегрувати ветеранів в офіси? Фото Starlight Media

Як звільнити ветерана? Як не втомити колегу, що повернувся з фронту, привітаннями, обстеженнями і тестами? Як компенсувати різницю між заробітною платою на фронті і на цивільній роботі? Ветеран, письменник та новий «холостяк» Олександр Терен Будько відповідає на питання OKKO, Ferrexpo, МХП, Starlight Media та інших.

📲 Forbes Ukraine у WhatsApp. Підписуйтесь й читайте головне про бізнес та економіку

«Не бійтесь брати ветеранів на роботу», – закликав Олександр Терен Будько зі сцени «Форуму підприємців» Forbes Ukraine у червні 2024 року.

Терен, 28, – ветеран російсько-української війни та учасник списку Forbes «30 до 30». Під час харківського контрнаступу він отримав поранення та втратив ноги. У лютому 2024 року Будько запустив шоу на Youtube «Відвал ніг, або All інклюзив» – у ньому він подорожує Україною та перевіряє міста на безбарʼєрність. Відео на каналі мають 4,5 млн переглядів.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд