Категорія
Життя
Дата

«Треки – під наш нерв». Співак YakTak увірвався до рейтингу 2000 найпопулярніших світових виконавців на стрімінгах, його пісні мають сотні мільйонів прослуховувань. Яка його формула успіху?

Співак YakTak /надано пресслужбою

Ярослав Карпук запустив сольний проєкт YakTak у лютому 2022-го та став одним із 2000 найпопулярніших артистів світу на стрімінгах. Фото надано пресслужбою

Пісня «Погляд» – 63 млн відтворень на YouTube Music. «Порічка» – 53 млн, «Чекає вдома» – 52 млн. 16-річний музикант Ярослав Карпук зі Старої Вижівки запустив сольний проєкт YakTak у лютому 2022-го. Півтора роки потому три його пісні закріпилися в українських чартах Apple Music, Spotify та YouTube Music. Як попурярність конвертується у гроші?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ярославу Карпуку знадобився лише рік, аби підкорити українські чарти найбільших музичних платформ. Сольний проєкт YakTak стартував у лютому 2022 року. Навесні 2023-го одразу три його треки – «Погляд», «Порічка» і «Чекає вдома» – закріпилися в топах стрімінгів.

Kalush Orchestra мали такий результат після тріумфу «Стефанії» на конкурсі «Євробачення», за інформацією пресслужби YakTak.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні