Категорія
Гроші
Дата

Прибутки бізнесу на армії, €50 млрд від ЄС та складний пошук інвесторів. Як міністерка економіки Юлія Свириденко планує збільшити ВВП до $1 трлн? Велике інтерв’ю

Міністерка економіки Юлія Свириденко. /Антон Забєльський для Forbes Ukraine

Міністерка економіки Юлія Свириденко. Фото Антон Забєльський для Forbes Ukraine

Як Україні одночасно вести війну та розбудовувати свій бізнес? Як Україна співпрацюватиме з ЄС? Чи цікавляться українськими активами іноземні інвестори? Про це – у розмові Forbes із міністеркою економіки Юлією Свириденко.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Під час інтерв’ю Forbes майже рік тому міністерка економіки Юлія Свириденко, 37, розповідала про боротьбу з наслідками блекаутів для економіки, з одного боку, та пошук інвесторів в Україну для повоєнної відбудови – з іншого.

Чим переймається її міністерство зараз? Завдання водночас термінові і непрості: подолання торгових протиріч із сусідами, перемовини про страхування воєнних ризиків до євроінтеграції та спроб мотивувати до повернення в Україну щонайменше 4,5 млн українців, що виїхали через війну.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні