Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Страхування від воєнних ризиків. Які програми пропонують MIGA, DFC, українські й іноземні експортні агентства та приватні компанії. Гайд від Forbes

7 хв читання

Розбите російськими ракетами підприємство у Горенці на Київщині /Антон Забєльський для Forbes Україна

Розбите російськими ракетами підприємство у Горенці на Київщині Фото Антон Забєльський для Forbes Україна

Міжнародні, державні та приватні агенції пропонують різні механізми страхування від воєнних ризиків для бізнесу. Forbes зібрав актуальні пропозиції від MIGA, DFC, українського ЕКА та приватних компаній

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Страхування воєнних ризиків – один із ключових запитів міжнародних та українських інвесторів. На конференції з відновлення України URC 2024 було оголошено про нові угоди зі страхування від воєнних ризиків для українського великого, малого і середнього бізнесу.

Так, Американська корпорація з фінансування міжнародного розвитку (DFC) у співпраці з перестраховим брокером АON та українською страховою компанією ARX анонсували запуск фонду зі страхування від воєнних ризиків середнього бізнесу на суму $50 млн.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд