Категорія
Новини
Дата

10 людей загинули при обстрілі Чернігова. У Харкові під завалами знайшли 7 загиблих, а кількість жертв удару по телевежі Рівного зросла до 19

У Чернігові 10 людей загинули при обстрілі міста у понеділок. У Харкові снаряди спричинили велику пожежу, а під завалами знайшли тіла 7 загиблих; кількість жертв удару по телевежі Рівного зросла до 19.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Внаслідок обстрілу окупантами Чернігова 14 березня, за попередніми даними, загинули 10 людей, повідомила обласна прокуратура. Обстрілами з важкої артилерії окупанти також пошкодили будівлю університету «Чернігівська Політехніка», ринок «Привокзальний», оптово-роздрібну базу, декілька житлових будинків, насосну станцію КП «Чернігівводоканал», адмінбудівлю «Чернігівгаз» та чотири транспортні засоби.
  • У Харкові 14 березня у різних районах рятувальники врятували з-під завалів 3 людей, знайшли під уламками будинків тіла 7 загиблих. Крім того в ніч на 15 березня у місті зчинилися велика пожежа, повідомляє ДСНС у Харківській області зведення на 07:30 вівторка. 
  • Кількість загиблих у результаті ракетного удару Росії по телевежі .Рівного зросла до 19, повідомив керівник Рівненської ОДА Віталій Коваль в ефірі каналу «Рада». На 8:30 вівторка відомо про 19 загиблих та 9 постраждалих, але цифри можуть бути не остаточними, оскільки операція з розбору завалів триває, додав він.

Контекст

Зазнавши нищівних втрат, російські окупанти розпочали терористичну війну. Вони вбивають і захоплюють у заручники мирних громадян, жінок та дітей, блокують гуманітарні коридори, вдаються до інший провокацій. Тривають обстріли великих міст, зокрема, Харкова, який зазнав ніщивних ударів.

14 березня окупанти нанесли ракетний удар по телевізійній вежі у с. Антопіль біля Рівного. Через руйнування телевежі на Рівненщині не працювало теле- та радіомовлення. Пізніше мовлення у північних районах області було відновлено через кабельну мережу, радіостанції місцевих мовників також вийшли в ефір.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні