Категорія
Новини
Дата

Для ІТ-компаній змінюють умови вступу в «Дія City» – усе стане простіше

Міністерство цифрової трансформації змінює умови вступу в «Дія City» – спеціальний податковий режим для ІТ-компаній. Ці нововведення допоможуть «стимулювати українську економіку», – каже очільник Мінцифри Михайло Федоров

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти:

  • Мінцифри вирішило спростити умови вступу в «Дія City», щоб українська ІТ-галузь продовжувала розвиватися навіть під час війни.
  • Вимоги до резидентів стали спрощеними. На час воєнного стану компанії не позбавлятимуть статусу резидентів «Дія City», навіть якщо вони не відповідатимуть критеріям: кількість співробітників, середня зарплата тощо.
  • Це стосується як чинних резидентів, так і компаній, що хочуть долучитися до «Дія City».
  • Резидентам не потрібно буде подавати звіт про відповідність та незалежний аудиторський висновок до 1 січня року, наступного за мирним роком.
  • Податкові умови Дія.City залишаються незмінними. 

Контекст:

Станом на 30 березня резидентами «Дія City» стали 153 компанії – серед них як українські, так і міжнародні. Під час війни до режиму долучилося понад 70 компаній.

Подати заявку можна на порталі Дія

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні