Категорія
Новини
Дата

Електропостачання Харкова та області відновлено на 40–50% – голова ОДА

Електропостачання Харкова та області відновлено на 40–50% після ракетних обстрілів. Повне відновлення очікується до кінця доби, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Росія завдала дев’ять ракетних ударів ракетами С-300 по Харкову та області. Тільки частину збили сили ППО. Є значні пошкодження інфраструктурних обʼєктів, повідомив Синєгубов.
  • Відновлено електропостачання в Харкові та області на 40–50%. Повне відновлення очікується до кінця доби.
  • В області триває розмінування та відновлення критичної інфраструктури на деокупованих територіях Купʼянського, Ізюмського та Чугуївського районів.

Контекст

Росія здійснила масований ракетний обстріл вранці 10 жовтня. На 11:35 по території нашої країни було випущено 83 ракети, 43 з них збили, повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Під ракетні удари потрапили Київ та область, Львівщина, Запоріжжя, Хмельниччина, Дніпропетровщина, Вінниця, Тернопільщина, Рівненщина, Франківщина, Сумщина, Харківщина, Житомирщина, Кіровоградщина, Одеса, Полтава. Багато населених пунктів залишилося без світла і води, є перебої з інтернетом.

В Офісі президента закликали українців вимкнути світло з 17:00 до 22:00 після сьогоднішніх масованих обстрілів з боку Росії. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні