Категорія
Новини
Дата

«Епіцентр» запускає мережу зарядних хабів для електромобілів

Мережа торговельних центрів «Епіцентр» починає розвиток власної мережі хабів зарядних станцій для електрокарів, йдеться у пресрелізі компанії. Перші хаби вже розпочали роботу на парковках ТЦ у Львові та Рівному. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Хаби розраховані на одночасну зарядку до 10 електромобілів. Щоб скористатися зарядними хабами, достатньо відсканувати QR-код, встановити мобільний додаток і підв’язати банківську карту для оплати. 
  • «Епіцентр» заявив, що планує обладнати хаби підзарядки електромобілів по всій торговельній мережі. Протягом найближчих місяців ритейлер відкриє загалом 10 нових хабів на території паркінгів ТЦ «Епіцентр» у Житомирі, Одесі, Умані, Тернополі, Полтаві та Чернівцях.
  • Також мережу Е1 планується запустити в торговельних об’єктах, які зараз знаходяться на стадії будівництва чи оновлення. Зокрема, на вулицях Братиславській та Бальзака в столиці, а також у Бучі та Чабанах Київської області. Крім того, станціями підзарядки буде обладнано IQ-офіс компанії в місті Городок, що на Хмельниччині. 
  • У хабах Е1 можна буде підзарядити будь-який електрокар. Передбачається оснащення хабів станціями швидкої зарядки потужністю 120 кВт, які мають три конектори для швидкої зарядки: CCS2, GB/T, CHAdeMO, а також розетку для повільної зарядки АС на 22 кВт. Додатково встановлюватимуться станції повільної зарядки АС загальної потужності 36 кВт. 
«Епіцентр» запускає мережу зарядних хабів для електромобілів /Фото 1

Контекст 

Раніше «Епіцентр» заявив про плани обладнати 1 млн кв. м площ своїх ТЦ сонячними електростанціями (СЕС). Перші 10 000 сонячних панелей встановлені на дахах п’яти торговельних центрів компанії у Києві та Вінниці. 

За підрахунками компанії, встановлення СЕС дозволить задовольняти близько 30% потреб торговельних центрів. Крім торговельної мережі, «Епіцентр» планує обладнати сонячними електростанціями й інші об’єкти групи. У тому числі логістичні центри та виробничі підприємства.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні