Категорія
Новини
Дата

Кінотеатр мережі «Планета Кіно» відкриється у столичному ТРЦ Dream yellow. Forbes дізнався дату

Планета Кіно

«Намагаємося вийти на 11 квітня», – каже про дату відкриття нового кінотеатру СЕО «Планета Кіно» Наталія Байдан. Фото ілюстративне, з львівського кінотеатру мережі. Джерело: фейсбук-сторінка «Планети Кіно»

У квітні в київському ТРЦ Dream yellow запрацює новий кінотеатр мережі «Планета Кіно». Про це Forbes повідомила СЕО «Планета Кіно» Наталія Байдан.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти   

  • «Намагаємося вийти на 11 квітня», – каже про дату відкриття нового кінотеатру Байдан.
  • У новому кінотеатрі «Планети Кіно» працюватимуть п’ять залів з технологією Cinetech+. У них на 30% менше місць задля комфорту відвідувачів, ширші ряди та поліпшені крісла.
  • У мережі триває підготовка до відкриття. «Буде зручний та комфортний кінотеатр біля дому», – додає Байдан. 

Контекст

Наразі у мережі працює десять кінотеатрів, розташованих у Києві, Одесі, Львові, Харкові, Сумах та Дніпрі. Два з них у столиці – в РЦ Blockbuster та РЦ River Mall. «Планета Кіно» у ТРЦ Dream yellow стане третім київським кінотеатром у мережі. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні