Категорія
Новини
Дата

Київ запроваджує комендантську годину. Поліцейські працюють із Нацгвардією (Доповнено)

1 хв читання

Міська влада столиці запроваджує комендантську годину, яка буде діяти з 22:00 до 7:00. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram. Нацгвардія доєдналася до роботи із поліцейськими, повідомила вона на фейсбуці.

Ключові факти

  • Комендантська година – це вимушений крок, але в нинішніх умовах військової агресії та воєнного стану необхідний задля безпеки мешканців столиці.
  • Громадський транспорт під час комендантської години працювати не буде. При цьому станції метрополітену будуть доступні як укриття в цілодобовому режимі.
  • За крайньої потреби пересування містом під час комендантської години обов’язково потрібно мати при собі документи, що посвідчують особу.
  • Доповнено: Поліцейські працюють спільно із Національною гвардією у місті. Вони також пояснюють людям, що робити для власної безпеки та у випадку екстремальної ситуації. «Ситуація в Києві спокійна та контрольована», – написала Нацгвардія у фейсбуці.

Оперативно всі новини про війну в Україні читайте в нашій хроніці: Хроніка війни. Путін оголосив про початок «військової операції в Україні», Зеленський ввів воєнний стан

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні