Готель Grand Boulevard /надано пресслужбою
Категорія
Новини
Дата

Компанія «Інтергал-Буд» планує відкрити готель на 150 номерів у 2024 році

Готель Grand Boulevard, Київ Фото надано пресслужбою

«Інтергал-Буд» планує відкрити готель Grand Boulevard у Києві в 2024 році. Компанія вже шукає управителя, повідомив голова наглядової ради Дмитро Спітковський в інтерв’ю Forbes.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Фонд готелю – близько 150 номерів. Будівля обладнана та укомплектована під ключ, є весь текстиль та аксесуари. Компанія готова до запуску готелю будь-якої миті, повідомив Спітковський. «Але не раніше, ніж його заповнюваність відповідатиме тому мінімуму, який забезпечує його беззбиткове існування на ринку», – прокоментував він.
  • Мінімальна заповненість для окупності готелю Grand Boulevard перебуває в межах 60–70%, повідомив Спітковський. «Йдеться про виведення на ринок нового обʼєкта, і це повʼязано з додатковими витратами, за його словами», – прокоментував він.
  • Нині «Інтергал-Буд» веде переговори з потенційними міжнародними та українськими керівними компаніями, які взяли б управління готелем.

Контекст

До війни компанія «Інтергал-Буд» завершила реконструкцію історичного готелю на бульварі Т. Шевченка в центрі Києва. Grand Boulevard мали відкрити 1 березня 2022 року, але війна змінила плани.

Окрім Grand Boulevard компанії також належить готель Rius у Львові, який працює з 2014 року.

Загалом у портфелі компанії 10% – це офіси, соціальні обʼєкти, готелі. 90% у її структурі – житлова нерухомість

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні