Категорія
Новини
Дата

Метінвест частково відновлює роботу Запоріжсталі

Група Метінвест частково виведе з режиму гарячої консервації підрозділи комбінату Запоріжсталь, йдеться у повідомленні групи. Вже працюють транспортні, енергетичні, інжинірингові та інші допоміжні підрозділи комбінату.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Запоріжсталь частково вивів із режиму гарячої консервації аглофабрику. Запущено три з шести агломашин з виробництва агломерату. 
  • В доменному цеху ввійшли в роботу на знижених параметрах дві з чотирьох доменних печей – домни № 3 та 4.
  • Працюють транспортні, енергетичні, інжинірингові та інші допоміжні підрозділи комбінату. 
  • Робочі зміни для працівників Запоріжсталі скориговані з урахуванням комендантської години. Підприємство забезпечує централізоване підвезення робітників корпоративним транспортом. 

Контекст

З 2 березня у зв’язку з загостренням воєнних дій у регіоні, Метінвест Ріната Ахметова та Вадима Новинського перевів частину обладнання комбінату Запоріжсталь у режим гарячої консервації.

Україна у березні скоротила експорт плоского прокату впав майже в 10 разів – до 47 000 т. За низкою позицій металургії експорт не здійснювався взагалі через руйнування металургійних об’єктів та зупинку виробництва.

Два маріупольські меткомбінати групи Метінвест майже повністю зруйновані.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні