Категорія
Новини
Дата

Наукові розробки для бізнесу. Організація INSCIENCE запускає проєкт, щоб обʼєднати підприємців і вчених

У межах проєкту INSCIENCE Business підприємці можуть заповнити запит на співпрацю з науковцями. Серед форматів співпраці – покращення продукту завдяки науковим розробкам, залучення вчених у команду, дослідження, розвиток R&D відділів та проєктів, йдеться у пресрелізі організації.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти:

  • Організація INSCIENCE, що популяризує науку в Україні, запускає напрямок INSCIENCE Business. У межах проєкту бізнеси можуть заповнити запит на співпрацю з українськими вченими.
  • Серед форматів співпраці – покращення продукту завдяки науковим розробкам, залучення вчених у команду, дослідження, розвиток R&D відділів та проєктів.
  • До співпраці заохочують українські компанії та стартапи у сферах, як-от агротехнології, біотехнології, екологічні технології, енергетика, космічні технології, матеріалознавство і фізика, освітні технології, охорона здоровʼя, робототехніка, технології подвійного призначення, хімія.
  • Подія-відкриття INSCIENCE Business відбудеться 3 квітня у Києві. Участь для підприємців, інвесторів та науковців – за реєстрацією. Під час заходу українські науковці презентуватимуть дослідження і розробки, які можуть застосувати бізнеси.

Контекст:

За 25 років витрати на наукові розробки та дослідження у світі зросли майже вчетверо. За рік лише європейські deep tech стартапи залучили $22 млрд інвестицій. Наукоємні інновації дозволять українським компаніям стати конкурентоспроможними на глобальному ринку, коментує співзасновниця INSCIENCE Олена Скирта.

Серед проєктів INSCIENCE – найбільша науково-популярна конференція в Україні з виставкою наукоємних розробок та deep tech стартапів. У 2023 році INSCIENCE Conference зібрала понад 1400 гостей.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні