Категорія
Новини
Дата

Об’єднання корпоративних культур «Датагруп-Volia» та lifecell займе три–п’ять років – СЕО «Датагруп-Volia»

Після злиття «Датагруп-Volia» та lifecell процес перебудови та об’єднання корпоративних культур триватиме від трьох до п’яти років, розказав СЕО «Датагруп-Volia» Михайло Шелемба під час інтерв’ю на конференції Forbes «НадЛюди»

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти  

  • «Це дві компанії з великою історією, велика частина співробітників цих компаній працює там 10–15 років. У них, звісно, будуть різні корпоративні культури», – сказав Шелемба. 
  • За словами Шелемби, основним завданням буде об’єднати сильні сторони культури кожної з компаній. «Я дещо знаю про культуру lifecell, там дуже крута команда», – додав він.
  • «Я вклав у цю угоду 95% своїх заощаджень. Для Ксавʼє Ньєля було важливо, що я особисто вірю в цю історію, і це було одним із важливих факторів для угоди», – сказав Шелемба.  

Контекст  

8 квітня 2024-го інвесткомпанія NJJ Holding французького мільярдера Ксав’є Ньєля оголосила про плани злиття lifecell та провайдера домашнього інтернету «Датагруп-Volia». Заявку на придбання lifecell та ще двох українських активів турецької Turkcell Антимонопольний комітет (АМКУ) розглядає понад три місяці.

Потенційно придбання lifecell буде одним із найбільших M&A в Україні за останнє десятиріччя. Ньєль готовий заплатити за українські активи $525 млн. Також у березні АМКУ дозволив Ньєлю придбати «Датагруп-Volia». Сума угоди може бути $120 млн, писав раніше Forbes. СЕО «Датагруп-Volia» Михайло Шелемба очолить lifecell після закриття угоди

Дорога до закриття угоди відкрилася після зняття арешту з корпоративних прав lifecell та оператора веж UkrTower. На засіданні 16 квітня апеляційний суд скасував арешт 19,8% корпоративних прав lifecell, 100% корпоративних прав UkrTower тоді залишилися арештованими. На засіданні 18 квітня суд зняв арешт зі 100% корпоративних прав оператора веж UkrTower.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні