Ярослав Ведмідь, СЕО Postmen
Категорія
Новини
Дата

Помер засновник комунікаційної агенції Postmen Ярослав Ведмідь

Засновник агенції Postmen Ярослав Ведмідь. Джерело: Facebook-сторінка Postmen

У суботу, 10 лютого, помер засновник і CEO комунікаційної агенції Postmen Ярослав Ведмідь, повідомляється на Facebook-сторінці Postmen. Компанія двічі ставала комунікаційною агенцією року в Україні. Наразі агенція працює у штатному режимі.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Ярослав Ведмідь помер через раптову зупинку серця, повідомили в компанії Postmen. Йому було 45 років. Інших деталей про смерть засновника в компанії не надали. Postmen працює у штатному режимі.
  • Прощання з Ведмідем відбудеться в Михайлівському соборі у вівторок, 13 лютого, о 10:00, повідомила дружина Олена Ведмідь.

Контекст

Ведмідь заснував агенцію Postmen у 2013 році. Компанія двічі ставала комунікаційною агенцією року в Україні за версією Всеукраїнської рекламної коаліції. У портфоліо агенції – проєкти для українських брендів «Нова пошта», Uklon, Kormotech, «Дарниця», а також для UNICEF і Міністерства культури.

У 2020 році Facebook видалив мережу «скоординованих, неавтентичних» українських сторінок, яка була «особливо активною» під час президентських і парламентських виборів в Україні 2019 року​. У Facebook прив’язали діяльність до агенції Postmen, остання не коментувала заяву. Послугами агенції користувалися українські політики та установи, серед яких Петро Порошенко, партія «Голос» і Національне антикорупційне бюро України.

Доповнено. Пресслужба агенції Postmen у коментарі Forbes заявляє, що інформація щодо звʼязку Postmen із мережею неавтентичних акаунтів, оприлюднена Facebook, є непідтвердженою.

У 2021 році агенція Postmen вперше очолила рейтинг «Комунікаційне агентство року» Всеукраїнської рекламної коаліції. На Effie Awards Ukraine проєкти агенції тогоріч увійшли в дев’ять шорт-листів та отримали шість нагород. У 2023-му Postmen отримала звання агенції року вдруге поспіль.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні