Категорія
Новини
Дата

В Україні запустили платформу для бізнесу. Підприємці зможуть обмінюватися фахівцями, обладнанням та ресурсами

Національна електронна біржа оператор системи електронних аукціонів Прозорро.Продажі запускає онлайн платформу «Один одному». Платформа має допомогти юрособам, підприємцям, установам та організаціям обмінюватися фахівцями, обладнанням, технологіями, ресурсами, потужностями.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Платформа обʼєднає представників бізнесу, які бажають дати роботу своїм співробітникам, або задіяти потужності та ресурси, що не завантажені в нинішніх умовах на 100%. Підприємці зможуть знайти кваліфікованих фахівців, обладнання, отримати допомогу в налаштуванні бізнес-процесів тощо.
  • Проєкт дасть людям можливість заробляти відповідно до свого професійного профілю, а також допоможе підприємцям відбудувати свої бізнеси та підтримати економіку, зазначила керуюча партнерка НЕБ Євгенія Божко.
  • Сервіс є безкоштовним. Для того, щоб розпочати роботу з сервісом кожна зі сторін має пройти реєстрацію на сайті та подати заявку в необхідну рубрику згідно із своєю метою. Після чого відстежувати оголошення та комунікувати з зацікавленими сторонами на платформі.
  • Після завершення перемовин між сторонами укладається угода про співпрацю за необхідності. НЕБ працює над системою автоматичного зіставлення заявок, а також підписання угод в електронній формі ЕЦП.

Контекст

НЕБ працює з 2014 року, є лідером продажу у багатьох електронних системах. Біржа реалізувала понад 5500 об’єктів державної та комунальної власності на загальну суму понад 6 млрд грн. Серед найбільших досягнень НЕБ – продаж готелю «Дніпро» за рекордну суму 1,1 млрд грн.

У квітні ДП «Прозорро.Продажі» запустило платформу з релокації бізнесу. Подавати заявки можуть як підприємства, що потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього приміщення чи інші активи. 

Також українці запустили онлайн-платформу Work4UA на підтримку підприємців, які продовжують працювати в умовах війни. Проєкт «Працюй на перемогу» має на меті залучити фінансову підтримку від іноземних та українських громадян, компаній і організацій для малого та середнього бізнесу України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні