Категорія
Новини
Дата

В Україні запустили платформу для бізнесу. Підприємці зможуть обмінюватися фахівцями, обладнанням та ресурсами

1 хв читання

Національна електронна біржа оператор системи електронних аукціонів Прозорро.Продажі запускає онлайн платформу «Один одному». Платформа має допомогти юрособам, підприємцям, установам та організаціям обмінюватися фахівцями, обладнанням, технологіями, ресурсами, потужностями.

Ключові факти

  • Платформа обʼєднає представників бізнесу, які бажають дати роботу своїм співробітникам, або задіяти потужності та ресурси, що не завантажені в нинішніх умовах на 100%. Підприємці зможуть знайти кваліфікованих фахівців, обладнання, отримати допомогу в налаштуванні бізнес-процесів тощо.
  • Проєкт дасть людям можливість заробляти відповідно до свого професійного профілю, а також допоможе підприємцям відбудувати свої бізнеси та підтримати економіку, зазначила керуюча партнерка НЕБ Євгенія Божко.
  • Сервіс є безкоштовним. Для того, щоб розпочати роботу з сервісом кожна зі сторін має пройти реєстрацію на сайті та подати заявку в необхідну рубрику згідно із своєю метою. Після чого відстежувати оголошення та комунікувати з зацікавленими сторонами на платформі.
  • Після завершення перемовин між сторонами укладається угода про співпрацю за необхідності. НЕБ працює над системою автоматичного зіставлення заявок, а також підписання угод в електронній формі ЕЦП.

Контекст

НЕБ працює з 2014 року, є лідером продажу у багатьох електронних системах. Біржа реалізувала понад 5500 об’єктів державної та комунальної власності на загальну суму понад 6 млрд грн. Серед найбільших досягнень НЕБ – продаж готелю «Дніпро» за рекордну суму 1,1 млрд грн.

У квітні ДП «Прозорро.Продажі» запустило платформу з релокації бізнесу. Подавати заявки можуть як підприємства, що потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього приміщення чи інші активи. 

Також українці запустили онлайн-платформу Work4UA на підтримку підприємців, які продовжують працювати в умовах війни. Проєкт «Працюй на перемогу» має на меті залучити фінансову підтримку від іноземних та українських громадян, компаній і організацій для малого та середнього бізнесу України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні