Категорія
Новини
Дата

Suziria Brands інвестувала у нове виробництво ласощів для домашніх тварин близько 20 млн грн

Suziria Brands, що входить до складу української Suziria Group розширює бізнес в Україні. Компанія попри війну запустила нове виробництво ласощів для домашніх улюбленців під брендом Half&Half, проінвестувавши близько 20 млн грн. Про це йдеться у пресрелізі компанії.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти 

  • У листопаді Suziria Brands оголосила про відкриття ще одного виробництва площею 1600 кв. м у місті Калуш Івано-Франківської області. Воно спеціалізується на виготовленні мʼясних ласощів для собак та котів під брендом Half&Half. 
  • Також до лінійки Half&Half входять натуральні корми, які виробляються у Польщі під приватною маркою. 
  • Завдяки унікальним технологіям Suziria Brands планує виробляти на новому підприємстві близько 7200 т натуральної продукції щороку та забезпечувати робочими місцями понад три десятки співробітників на кожній зміні.
Suziria Brands інвестувала у нове виробництво ласощів для домашніх тварин близько 20 млн грн /Фото 1

Виробництво Suziria Brands в Калуші

Suziria Brands інвестувала у нове виробництво ласощів для домашніх тварин близько 20 млн грн /Фото 2

Виробництво Suziria Brands в Калуші

Suziria Brands інвестувала у нове виробництво ласощів для домашніх тварин близько 20 млн грн /Фото 3

Виробництво Suziria Brands в Калуші

Suziria Brands інвестувала у нове виробництво ласощів для домашніх тварин близько 20 млн грн /Фото 4

Виробництво Suziria Brands в Калуші

Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

Це вже другий виробничий обʼєкт, який компанія розташувала в місті Калуш. Запуск першого виробництва зернових кормів та ласощів відбувся у вересні 2022 року. Ще одне виробництво функціонує в Харкові. Загалом площа виробничих потужностей Suziria Brands наразі складає понад 12 000 кв. м.

Suziria Brands планує вивести бренд Half&Half на міжнародний ринок. На листопад 2023 року Suziria Brands вже експортує свої бренди харчової, нехарчової та ветеринарної категорій Savory, Priroda, SpecialOne, ProVet до понад 10 партнерів. 

Suziria Group – українська сімейна група компаній, яка розвиває зооринок понад 30 років. До складу входять компанії Suziria Brands, Suziria Distribution і омніканальна мережа зоомагазинів MasterZoo з мережею грумінг-салонів MasterZoo Grooming. Компанія працює по всій території України та за її межами, експортуючи власні бренди компанії, серед яких бренди Priroda, ProVet, PET Fashion, Special One, Savory та Half&Half. 

Suziria Brands – компанія, що входить до складу Suziria Group та спеціалізується на створенні та виробництві брендів зооринку. Включає портфель брендів: Savory, Half&Half, Special One, Pet Fashion, Buddy Boo, Priroda, ProVet і SoftVET, кожен з яких покриває різні категорії кормів, ласощів та товарів для домашніх улюбленців.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні