Категорія
Новини
Дата

Twitter переманив ще одного топменеджера з команди NBCUniversal

1 хв читання

Платформа Twitter найняла топменеджера з NBCUniversal Джо Бенарроха, який приєднається до нового СЕО Лінди Яккаріно, пише Bloomberg. Минулого місяця Яккаріно теж переманили з NBCUniversal, на новій посаді вона має покращити відносини Twitter із рекламодавцями.

Ключові факти

  • Виконавчий віцепрезидент з комунікацій, глобальної реклами та партнерських відносин у NBCUniversal Джо Бенаррох повідомив у службовій записці для колег, що він відповідатиме за бізнес-операції у Twitter Ілона Маска.
  • «Я з нетерпінням чекаю на можливість поділитися своїм досвідом з Twitter і працювати з усією командою над спільним створенням Twitter 2.0», – написав він та оновив свій профіль на LinkedIn, вказавши, що працюватиме у нью-йоркському офісі Twitter.
  • Яккаріно привітала колегу із призначенням у компанії.

Контекст

Ілон Маск очолив Twitter у жовтні 2022 року – після придбання компанії за $44 млрд. Попереднього гендиректора Парага Агравала та її фінансового директора Неда Сігала було звільнено. 

Масове скорочення робочих місць, добровільне звільнення співробітників і втеча рекламодавців – такими були перші результати роботи Twitter під керівництвом Маска. 

У грудні минулого року Маск запустив опитування щодо того, чи має він піти з посади голови Twitter, додавши, що дотримуватиметься результатів опитування. У підсумку 57,5% користувачів проголосували за відставку Маска.

Минулого місяця Маск доручив Яккаріно, голові відділу глобальної реклами NBCUniversal, очолити Twitter, соцмережа пережила серію криз з моменту покупки минулого року. Сам Ілон планує займатися дизайном продукту та новими технологіями.

Маск звільнив або втратив близько 75% співробітників Twitter з моменту придбання у жовтні, зокрема більшість з тих, хто мав тісні звʼязки у сфері продажу та партнерства.

Нещодавно Маск повідомив у відповідь на твіт T(w)itter Daily News, що може перейменувати Twitter на X.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні