Категорія
Новини
Дата

Українські аграрії отримають доступ до фінансових ресурсів Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку

1 хв читання

Верховна Рада 4 вересня ратифікувала рішення щодо приєднання України до Угоди про заснування Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку. Це сприятиме доступу агровиробників до нових фінансових ресурсів, повідомила пресслужба Мінагрополітики.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Деталі

  • Приєднання України до угоди дозволить українськими агровиробниками отримати доступ до недорогих фінансових ресурсів, зокрема позик під низький відсоток або грантів для розвитку.
  • Також аграрії отримають доступ до бази даних Фонду та використання його останніх міжнародних інтелектуальних та технічних розробок у сфері АПК.
  • Українські сільгоспвиробники отримають кращі можливості для участі у тендерах Фонду на закупівлю товарів та послуг для реалізації програм, зазначило Мінагрополітики.

Контекст 

Міжнародний фонд сільськогосподарського розвитку (International Fund for Agricultural Development (IFAD)) є спеціалізованою установою ООН. Його мета – мобілізація додаткових ресурсів, що надаються на пільгових умовах для розвитку сільського господарства в країнах-членах. 

Фонд забезпечує фінансування проєктів і програм, розроблених для впровадження, розширення, вдосконалення системи виробництва продуктів харчування, збільшення виробництва та поліпшення умов життя та харчування в країнах, які цього потребують. Членами Фонду є 177 країн світу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд